• No Produkts in the KOŠARICA.

O nas

... in naša zgodba

Lady Pippa Co. je nova blagovna znamka, ki sem jo zate ustvarila Ajda Kolar.

Moj svet obožuje barve in je poln ujetih trenutkov. Rada sanjarim in ustvarjam lepo prihodnost – sebi in drugim.

Z mislijo, da ustanovim lastno blagovno znamko, v prvi vrsti namenjeno pripadnicam nežnejšega spola, sem se poigravala kar nekaj časa. Vedela sem, da bo nekoč to znamka, katere izdelki bodo premišljeno zasnovani, kakovostni, njihove barve in motivi pa skrbno izbrani.

Zadala sem si jasen cilj – izdelati kakovostne izdelke, ki bodo v naš vsakdan vnašali lepoto in nam vsakič znova popestrili življenje. In ne znaš si predstavljati, kako sem vesela in ponosna, da ti jih lahko končno predstavim.

Lady Pippa Co. ponuja izdelke, ki božajo dušo in te pocrkljajo, ko to potrebuješ. Stvari, ki so mi všeč, na katere sem ponosna in ki jih z veseljem uporabljam. Njihov namen je, da poživijo tvoj vsakdan in te razveselijo vsakič, ko pripotujejo do tebe, ko jih prejmeš v dar ali jih ti podariš tebi dragi osebi.

Izdelki Lady Pippa Co. so narejeni v Sloveniji, v celotnem delovnem procesu izdelave pa je v prisotna tudi misel na varovanje okolja. Izdelani so z ljubeznijo zate. Ker si zaslužiš najboljše in najlepše.

Ajda Kolar,
ustanoviteljica blagovne znamke Lady Pippa Co.

info@ladypippaco.com

Hej ti! Če imaš zame vprašanje ali ponudbo za sodelovanje, prosim izpolni obrazec. Hvala!

POŠLJI SPOROČILO